Referensprojekt

Kategorier

Varumärken

Nolhaga Parkbad, Alingsås

 

Nolhaga Parkbad, Alingsås

Beställare:  Alingsåshem

Varumärken: HEWI

Kategorier: Sport & Fritid

Produktval:  Hewi

Arkitekt:  

Konsult:  

Installatör:  Serneke

Beskrivning:  Till Nolhaga Parkbad har vi levererat Hewi klädkrokar samt armstöd med toalettpappershållare till de tillgänglighetsanpassade toaletterna. Vi har även levererat Duschsitsar, stödhandtag och duschdraperistänger med draperi.

Kulturväven, Umeå

 

Kulturväven, Umeå

Beställare:  Umeå kommun

Varumärken: CONRAD VÄRME, HEWI

Kategorier: Kultur & Konferens

Produktval:  HEWI – inredning för WC/RWC, toalettborstställ, reservpappershållare, klädkrokar, uppfällbara stödhandtag i högkvalitativ polyamid. CONRAD VÄRME – kallrasskydd i form av ProLine - konvektionsgaller i radie för inbyggnad i golv. Upptagbart galler, lackerad

Arkitekt:  White Arkitekter

Konsult:  Sweco Systems, Umeå

Installatör:  Assemblin, Umeå

Beskrivning:  Väven är Umeås nya plattform för kultur och upplevelser, där människor och idéer vävs samman. Genom att skapa förutsättningar för nya samarbeten mellan små och stora aktörer i Umeå erbjuds här ett spektrum av upplevelser. Lokalerna är till stora delar skräddarsydda för kreativitet och skapande. Här finns bland annat Umeå Stadsbibliotek, Kvinnohistoriskt museum, flera skaparverkstäder, filmsalar, lokaler för konst och mycket mer.

Rättspsykiatriskt centrum, Trelleborg

 

Rättspsykiatriskt centrum, Trelleborg

Beställare:  Region Skåne

Varumärken: PRESTO, CONRAD VÄRME

Kategorier: Kriminalvård / Högrisk

Produktval:  PRESTO – självstängande tvättställsblandare med anti-blockfunktion samt specialanpassade duschanordningar i vårdrum. CONRAD VÄRME – TopLine (TX) konvektorer med golvstöd.

Arkitekt:  BSK Arkitekter, Stockholm

Konsult:  Sweco Systems, Lund

Installatör:  Caverion, Lund

Beskrivning:  Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg är en anläggning för specialiserad rättspsykiatrisk heldygnsvård, forskning och utbildning. Projektets huvudmål har varit att skapa en trygg, säker och läkande miljö för patienter såväl som för personal. Till vårdrummens duschutrymme har WESAG levererat en elektroniskt självstängande armatur för inbyggnad i vägg. Armaturen har dold rördragning och är försedd med tryckbalanserad termostatblandare för individuell temperaturreglering. Till större glaspartier samt i kortare korridorer har man valt att placera kallrasskydd i form av konvektorer i robust utförande och god värmeavgivning.