Kvalitet, innovation och erfarenhet inom VVS

Allt från standard till special – i trygg leverans

WESAG är en etablerad leverantör inom VVS. Vi är specialiserade på kvalitetsprodukter från starka leverantörer och kundanpassade lösningar för specifika behov. Vår gedigna kunskap ger dig trygghet och rätt produkter i varje projekt.

Kvalitetslösningar inom VVS sedan 1950-talet

Företaget startade 1976 efter en avknoppning från Sonesson Inredningar, vars underavdelning Sonesson VVS levererat kvalitetslösningar till både stora och små kunder sedan 1950-talet. Med målet att renodla verksamheten tog medarbetarna över VVS-delen och fortsatte under namnet VVS Agenturer.

Den nuvarande ledningen kom in i företaget under mitten av 1980-talet. Inledningsvis höll företaget till i Limhamn strax utanför Malmö, för att sedan under många år husera i lokaler på Sallerupsvägen. Efter en längre tid på Bulltofta Industriområde flyttade vi 2017 in i egna, nybyggda lokaler på Lockarpsvägen i Malmö, där vi har både kontor, lager och verkstad. Idag har WESAG sju anställda och är verksamma i hela Sverige.

Nytänkande med avstamp i gedigen erfarenhet

WESAG har väl etablerade samarbeten med några av branschens starkaste varumärken, och har genom åren fått förtroendet att leverera produkter till en lång rad prestigefyllda projekt. Vår expertis efterfrågas ofta när det handlar om skräddarsydda lösningar för specifika applikationer, inom områden som offentlig miljö, sjukvård, kriminalvård och industri. Kraven kan omfatta funktionalitet, när det gäller exempelvis skydd och säkerhet, eller estetiska värden, som särskilda önskemål vad gäller formgivning eller stiluttryck.

Allt från standardprodukter till kundanpassade lösningar

Vi erbjuder kvalitetsprodukter ur ett brett sortiment och konstruerar vid behov specialprodukter som möter era specifika krav.